Muu Riistan valmistus - helppo tapa saada riistasta maistuvaa ruokaa.

Riistan valmistus - helppo tapa saada riistasta maistuvaa ruokaa.


Riistasta saa helpolla tavalla maistuvaa ruokaa keittämällä ensin riista mahdollisimman kokonaisena (linnut mieluiten nahkoineen).

Tämän jälkeen lihat erotellaan, paloitellaan ja ruskistetaan nopeasti paistinpannulla (mausteiden kanssa). Riista keitetään mahdollisimman kokonaisena, jotta lihan mehukkuus ei kärsi. Ruskistettu liha on valmis syötäväksi sellaisenaan halutun lisukkeen kera tai esim. lisättävissä jo kypsennettyyn keittoon, jossa on kaikki muu jo valmiina paitsi lihat. Keittoon voi vielä lisätä mausteeksi keitinlientä tai paistorasvaa.


Riistalle sopivia mausteita ovat mm. katajanmarja ja mustapippuri sekä erinäiset valmiit riistamausteseokset.