Muu Metsästyspelit - harjoittele metsästystä.

Metsästyspelit - harjoittele metsästystä.


Harjoittele metsästystä realistisen metsästyspelin avulla.

Hyvä metsästyspeli linnustuksen harjoitteluun on Bird Hunter 2003. Se on 3D-metsästyspeli jossa voi liikkua vapaasti maastossa sekä vesillä. Pelissä on simuloitu lintujen käyttäytymistä vuorokaudenaikojen ja vuodenaikojen mukaan. Peli kattaa vesilintujen, kanalintujen ja kalkkunan metsästyksen.


Harjoittele lentoonammuntaa pelin avulla

Bird Hunter 2003 pelissä on simuloitu lentoon ammunnassa tarvittavat ennakot suhteellisen realistisesti. Tämä mahdollistaa ennakkojen harjoittelun eri ampumakulmista ja etäisyyksiltä. Ammunnan kannalta pelin yksi suurimmista hyödyistä on nimenomaan se, että se kehittää kolmiulotteista hahmottamista jota tarvitaan ammunnassa. Mikäli haluaa saada mahdollisimman suuren hyödyn, niin hiirikätenä on syytä käyttää sitä kättä joka pitelee haulikon etutukkia, eli oikeakätisillä vasenta kättä. Tämä kehittää vasemman käden koordinaatiokykyä.Bird Hunter metsästyspeli

Osuma, mutta paikkolaukausta vailla.


Bird Hunter, sorsastus.

Myttynä alas!Bird Hunter 2003 pelistä on saatavilla ilmainen demo jonka voi ladata mm. alla olevasta osoitteesta:


http://www.gamershell.com/download_532.shtml
Peuran metsästyspeli

Mikäli olet kiinnostunut peuran metsästyksestä, niin Deer Hunter 2005 peli on kokeilemisen arvoinen. Kyseessä on grafiikaltaan ja autenttisuudeltaan hämmästyttävän realistinen metsästyspeli. Kyseisen pelin demon voit ladata ilmaiseksi mm. alla olevasta osoitteesta:


http://www.gamershell.com/download_7062.shtml